Eilen oli poikaystävän syntymäpäivä. Oli kivaa; nukuttiin, pelattiin Monkey Islandia (kolmosta tietty !), tehtiin suklaafondueta. Siivottiin mun kämppä. Katottiin Braveheart (!!!).
On ihanaa kyöhnätä jonkun kainalossa ja katsoa elokuvaa. Oma kulta on niin... Lämpöinen. Kotoisa. Turvallinen. Eikä se suutu vaikka purisi välillä kyljestä tai nenästä (tai piereskelisi, mutta koska olen tyttö niin en tietenkään tee sitä, öhö...).

Siivosin mun levyhyllyn! Valtavan nerokkuuden ja inspiraation puuskassa laitoin kaikki levyt (tai no, bändeittäin) tärkeysjärjestykseen:

1. Moonsorrow - Suden Uni
2. Moonsorrow - Voimasta ja Kunniasta
3. Moonsorrow - Kivenkantaja
4. Moonsorrow - Verisäkeet
5. Moonsorrow - Viides Luku - Hävitetty
6. Moonsorrow -Tulimyrsky (EP)

7. Ensiferum - Ensiferum
8. Ensiferum - Iron
9. Ensiferum - Victory Songs

10. Finntroll - Ur Jordens Djup

11. Korpiklaani - Korven Kuningas

12. Amon Amarth - The Avenger

13. Dream Theater - Images And Words
14. Dream Theater - Awake
15. Dream Theater - Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory
16. Dream Theater - Octavarium
17. Dream Theater - Systematic Chaos

18. Queen - Greatest Hits II
19. Queen - Queen Rocks


Materialistinen puoleni on hypännyt aivan uudelle tasolle, kun parin kuukauden sisällä levyihin on kulunut aika pirusti rahaa.


Angstittaa. Joka lihas jumissa (metwurstin potkiminen on yllättävän rankkaa touhua). Hiukset pitäis värjätä. Poskien sisäpinnat auki ja polvet rikki. Ahmin taas mässyä kun viimestä päivää vaikka olen valmiiksi jo ihan tarpeeks paksu. Läski. Tankkeri. Plösö. Sotanorsu! Öhöhöhö. Öhöhö. Öhö. No jos nyt kuitenkin vaan menis nukkumaan ja heräis paremmalla tuulella. :<

Gimli

ps. Pitää olla pikkasen pläski..?